Zo werkt het bezorgen en leveren bij Boer Jan!

Actueel

De eerstvolgende keer dat we weer vers rund- en lamsvlees hebben is Vrijdag 19 november 2021.

Haal uw bestelling bij ons op en krijg extra

Het zelf ophalen van uw bestelling bij ons op de boerderij in Mariekerke wordt beloond! Deze periode krijgt u GRATIS 1 emmertje zelfgemaakte Zeeuwse Schapenyoghurt van Boer Jan cadeau!

Gratis bezorging op Walcheren

Wilt u uw bestelling GRATIS laten bezorgen op Walcheren? Ook dat is mogelijk. Dat geldt voor bestellingen vanaf 95 euro. Het mag ook op uw vakantiadres.

Let op; Kies voor "Betalen bij afhalen" en vervolgens voor optie 2; "Gratis bezorgen op Walcheren"

Bezorgen

Bezorgen op de Bevelanden, in de regio Roosendaal, Alblasserdam, Rotterdam doen we vaak staandaard.  Tot Veenendaal, Barneveld, Hilversum ook heel vaak.  

Dit altijd in overleg. Maar vaak is er wel wat te combineren.

De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plaats tussen de € 7,50 en € 12,50

Kies voor de optie "betalen via factuur" en vermeld bij "opmerkingen" dat u het graag thuisbezorgd wilt hebben.

 

Bestel op tijd

Aangezien er uit een koe of een lam maar een bepaald aantal stukken vlees komt, geldt voor elke partij die wij aanbieden: OP=OP. Uw bestelling blijft dan gewoon staan tot de volgende slacht.

Zo werken wij

  • Er wordt iedere 3 a 4 weken een rund en/of lam geslacht.
  • Zodra een heel rund/lam verkocht is, wordt deze geslacht en gaan de bestelling de deur uit. Verser kan niet. Levering de volgende dag is dus bij Vlees van Boer Jan niet aan de orde.
  • Onze runderen en lammeren worden geslacht en uitgebeend/verwerkt bij een regionale ambachtelijke slager. De dieren zijn maar even onderweg. Hierdoor ondervinden ze zo weinig mogelijk stress.
  • Een geslacht dier blijft enige tijd in de koeling hangen voordat het uitgebeend wordt (het zogenaamde besterven). Dit komt de kwaliteit van het vlees ten goede.
  • Zodra de datum bekend is dat het vlees opgehaald of geleverd kan worden krijgt u hier een e-mail van.
  • Uw vlees wordt altijd vers geleverd! Het beste is om het vlees dan binnen een paar uur in te vriezen.

Kom eens een keer langs

Als u wilt zien hoe wij de dieren houden en verzorgen bent u altijd van harte welkom om een kijkje te nemen op ons bedrijf. De dieren krijgen alleen natuurlijk voedsel dat zoveel mogelijk van het eigen land komt. Ze krijgen de tijd om rustig uit te groeien, wat u proeft aan het vlees! Een ander groot voordeel van het Blonde d'Aquitaine ras is dat de kalveren op een natuurlijke manier geboren kunnen worden.

© 2014 - 2021 Zeeuws Vlees (en meer) van Boer Jan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel