Hieronder vindt u de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle winacties van Vlees van Boer Jan. Lees ze goed door en u bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

Actievoorwaarden en spelregels win- en reviewacties

1. Winacties worden uitgeschreven door Vlees van Boer Jan gevestigd te Mariekerke, Zeeland. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een e-mail heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld of gereageerd hebt op een bericht van Vlees van Boer Jan op social media, waaronder Facebook. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via Facebook Messenger of het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Vlees van Boer Jan kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Vlees van Boer Jan hiervoor zorg dragen.

14. Medewerkers van Vlees van Boer Jan zijn uitgesloten van deelname.

15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Vlees van Boer Jan voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Vlees van Boer Jan.

17. Vlees van Boer Jan handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Vlees van Boer Jan via: 0118 55 13 33 of per e-mail via: info@vleesvanboerjan.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.

© 2014 - 2021 Zeeuws Vlees (en meer) van Boer Jan | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel